Partners och Destinationer

Berlin

I Berlin och Hamburg har World Partner valt att jobba med Your Man in Berlin. Efter många projekt tillsammans med grupper av olika storlek, budget och behov har vi kommit att lära känna varandra ordentligt. Vi vet att Patrik och gänget på Your Man har dom rätta kontakterna, de vågar krypa bakom kulisserna och hittar dom bästa pärlorna – oavsett om det gäller coola restauranger, middag ”hemma-hos” eller ett spännande studiebesök i förorternas miljonprogram. Your Man har ett bra utbud av olika sorters hotell, från de större med fina konferensmöjligheter till det lilla boutique- eller budgethotellet. Vi har genom åren haft många grupper med specialintressen – allt från ölprovning och takodlingar till stadsplanering, gentrifiering och handboll. Så många grupper som kommit hem från sin studie- eller konferensresa med lovord kring program och inte minst fantastiska guider!

Berlin och Hamburg är dessutom fortfarande prisvärt – och nära. Göteborg får nu tillbaka sina saknade direktflyg med en bra tidtabell till Berlin i höst! Även till Hamburg finns direktflyg från såväl Köpenhamn och Göteborg som Stockholm.

Malta och Sicillien

Malta ligger oss väldigt varmt om hjärtat! I det stora utbudet av DMCs på Malta sticker MI Malta ut – de jobbar med passion hela vägen och sätter hela tiden kunden i fokus. Inga detaljer lämnas åt slumpen och det handplockade gänget stannar – och växer. Att ingen slutar på MI Malta talar sitt tydliga språk – det är viktigt att kul på jobbet. Inte bara våra kunder som åker på konferens trivs, det gör även MI Malta som alltid ger kunderna precis vad de förväntar sig. Och lite till!

Vad som gör vår partner unik är inte bara deras kreativitet och passion för sitt uppdrag, men också att de även har Sicilien som hemmaplan.

Malta är den trygga ”beach-city-destinationen” som fungerar från september till juni, som erbjuder mängder av fina hotell och konferensanläggningar för såväl små ledningsgrupper som för de megastora kongresserna. Här finns även aktiviteter för alla smaker, upptäck Malta och dess systeröar Gozo och Comino med båt, jeep, cykel, kajak eller till fots. Möjligheterna är många!

RyanAir som numera har en riktigt bra gruppavdelning flyger från både Göteborg och Stockholm, annars finns förbindelser med Lufthansa via Tyskland dagligen och SAS direkt från Arlanda.

Siciliens östra kust lockar med en mer ”rå” miljö än Maltas väloljade maskin – här har tiden stått stilla och charmen är fortfarande 100% där. Möjligheterna till häftiga upplevelser tillsammans med lokalbefolkningen är unika. Naturen är imponerande med Etna vakande över kusten. Många av hotellen har fantastiska lägen med egen strand och har definitivt kvar sin klassiska charm. Infrastrukturen tillåter inga grupper över 150 personer och detta gör det hela mer exklusivt. Mat och vin är ett eget kapitel på Sicilien, måste upplevas på plats!

Flyg till Catania från Malta (endast 20min) eller Europa, alternativt katamaran från Valletta, ca 1,15h.

Mallorca

En favoritö där våra grupper alltid är i trygga händer hos La Paloma Event. Camilla har bott mer än halva livet på Mallorca och har under åren samlat ett gott team omkring sig i Palma. Kontaktnätet är enormt och möjligheterna näst intill oändliga – vingårdar, trendiga klubbar, mysiga tapashak, turkost hav, härliga vandrings och cykelleder och vattenaktiviteter med mer eller mindre avancerade utmaningar. Ibland är det en enkel femkamp och en öl på stranden som blir resans absoluta höjdpunkt. Allt handlar om att hitta rätt program för rätt kund. La Paloma har idéerna och kontakterna och hittar ständigt nya pärlor för våra grupper. Palma är en härlig stad med puls, mängder av bra restauranger och fin shopping men det finns många alternativ till boende för grupper utanför staden, beroende på behov, budget och program.

Palma Nova och Magaluf har utvecklats och erbjuder fina konferenshotell precis på stranden.

Flygförbindelserna är många till Palma, men boka i god tid för att få bra priser!

Skottland

Samarbetet med Anne Mackay och hennes kollegor på Kudos sträcker sig mer än två decennier tillbaka. De har tagit hand om många grupper från Sverige, såväl små ledningsgrupper som stora arrangemang med chartrade flyg. Större sällskap där vi klätt upp några hundra konsulter i kilt och bjudit dom på en helkväll i en av Edinburghs kyrkor med säckpipa, haggis med tillbehör och fullt party. Vi har också haft vandringsgrupper, studiebesök hos en lastbilssamlare och tävlingar i Highland Games på Angus gård. Gillar man whisky är Skottland himmelriket – men även för matintresserade finns det många pärlor. Folket och naturen själv är den största tillgången, varför inte en konferens utomhus i samband med t ex vandring.

Edinburgh och Glasgow känner de flesta till men Skottland är betydligt större än så! Fråga oss.

Direktflyg till Edinburgh från Stockholm. Även hit finns direktflyg med RyanAir från både Stockholm och Göteborg.