Om oss

World Partner

Egentligen är det ganska enkelt. Med grundlig research kring kundens behov, bra planering och inte minst rätt kontakter är det så mycket lättare att sy ihop den bästa konferens-, kick off- eller studieresan för kunden.

Med gedigen erfarenhet från projektledarjobb med grupp & konferens och studieresor världen över har vi lärt oss detta. Den erfarenheten och många års nätverkande ledde till att World Partner föddes.

World Partner driver ett nätverk av noga utvalda DMCs på destinationer som fungerar för såväl incentive som konferenser och grupper med specialintressen. Vi vill förenkla jobbet för projektledare på landets konferens- och eventbyråer. Med rätt DMC får slutkunden bästa möjliga upplevelse och trygghet för sin investering. Inga dussinlösningar eller standardprogram – alltid med personlig service och skräddarsytt efter varje grupps behov och budget.

Nöjda återkommande kunder är lönsamt – för alla.

Vi kopplar med glädje ihop rätt personer för bästa möjliga resultat. Självklart utan någon merkostnad för arrangör eller slutkund.

World Partner strävar inte efter att täcka hela världskartan med DMC-partners – kvalitet och rätt människor är viktigare.

Efter drygt 20 år som projektledare på några av Sveriges bästa konferensarrangörer tar jag med all min erfarenhet till World Partner. Stora och små grupp- och konferensarrangemang över hela världen har lett till många spännande och inspirerande resor, möten med fantastiska människor och otaliga företag som fått fina minnen med sig hem från konferens- och studieresor.

Min roll är att hjälpa mina favoritleverantörer och DMCs att nå kunder på den svenska marknaden – och att hjälpa projektledarna att få fler affärer med rätt kontakter.

Att resor är en stor passion behöver jag kanske inte nämna – eller att det är ett stort plus i det här jobbet.

Varmt välkommen att kontakta oss.

Erika Ringqvist