SKOTTLAND

Skottland ligger alltid i topp som favoritdestination. Har alltid fått hem nöjda grupper härifrån. Större sällskap där vi klätt upp några hundra konsulter i kilt och bjudit dom på en helkväll i en av Edinburghs kyrkor med säckpipa, haggis med tillbehör, middag och fullt party – eller små ledningsgrupper som studerat handel och shoppingmalls. Vi har också haft vandringsgrupper, studiebesök hos en lastbilssamlare och tävlingar i Highland Games med middag i Angus lada. Gillar man whisky är Skottland himmelriket – men även för matintresserade finns det många pärlor. Folket och naturen själv är den bästa kryddan, varför inte en konferens utomhus i samband med t ex vandring.

Samarbetet med Anne Mackay och hennes kollegor på Kudos sträckte sig över mer än två decennier. När Anne nu fokuserar på att guida grupper och Claire flyttar med familjen till Bahamas vänder vi oss med varm hand till bästa DMC-kollegorna i Edinburgh – Exclusively Scotland. Les och hans team tar över Kudos kunder och jobbar på samma omtänksamma och noggranna sätt som Anne & Co alltid gjort.

Edinburgh och Glasgow känner de flesta till men Skottland är betydligt större än så! Fråga oss.

Direktflyg till Edinburgh från Arlanda och Skavsta men även från Landvetter och Köpenhamn med RyanAir, EasyJet och Norwegian. KLM brukar också ha bra förbindelser.