RHODOS

Stolt att välkomna det här gänget i team World Partner! Rhodos är mest känt som charterö för många svenskar men har så mycket mer att erbjuda. Rhodos är en riktigt grön ö med fantastisk natur, spännande flora & fauna och härliga stränder – men även en imponerande historia, kultur, och mängder av möjligheter till fina program för grupper.

Naturen inbjuder till fina utomhusaktiviteter och ön erbjuder fina konferenshotell men även små magiska boutiquehotell. Avstånden är små och med ett nätverk av lokala kontakter fixar Rhodian Tours både små och megastora event. De kommer åt fantastiska venues för våra grupper och guidar oss till pärlorna som gör denna ö så speciell. Kyriakos och hans familjeföretag lämnar inget åt slumpen, de är alltid närvarande, har sin egen flotta av bussar och som sagt, känner alla man behöver känna på ön för att se till att våra kunder får det bästa!

Aegean har bra förbindelser från Köpenhamn via Aten. Från Stockholm flyger RyanAir direkt från Skavsta onsdag-söndag, från Arlanda Norwegian direkt på lördagar, Aegean, SAS och Finnair har också förbindelser. Från Göteborg flyger Czech Airlines och Brussels Airlines.