PORTUGAL

Fick tips av branschkollega att kontakta Angelica på Blue Sky DMC då andra DMCs tackat nej till en ”krävande” liten grupp. Hon bara löste det! Just den första gruppen var ett bostadsbolag med speciella krav kring studiebesök. Blue Sky såg detta som en utmaning och gjorde det till en fantastisk upplevelse för kunden. En positiv känsla och engagemang från första samtalet – precis som man vill ha det!

Lissabon är ett fantastiskt resmål för alla sorters grupper, en stad att känna sig välkommen i. Avslappnat, god mat, trevliga människor och ett bra utbud på såväl hotell och restauranger som aktiviteter och upplevelser. Naturen och landskapet runt omkring lockar till mer eller mindre avancerade äventyr.

På kort avstånd finns Estoril, Cascais och Sintra. Norrut har vi Porto som är en riktig pärla. Staden utvecklas, har hög mysfaktor och mycket att erbjuda både vad gäller aktiviteter och kulinariska upplevelser. En ny favorit! Du har väl inte missat att SAS har direktflyg till Faro från Landvetter?

Hör av dig nästa gång du har en grupp på gång till Portugal.