Polen

Polen har kommit att bli en riktig favoritdestination – landet har så mycket att erbjuda företagsgrupper. Oavsett om man planerar konferens, studiebesök, en rolig kick off eller incentiveresa. Landet har något för de allra flesta – kultur, historia och musik alltid närvarande, men även natur, mat och dryck. Det har hänt mycket i Polen de senaste åren så grupper med intresse för stadsplanering och arkitektur hittar mycket intressant här.

Katarzyna och Krzysztof startade Select Poland för ca 14 år sedan, men vi har känt varandra längre än så. De finns i Warszawa och Gdansk men har bra koll på hela Polen. De tänker lite annorlunda och är noga med att våra kunder får en fin smak av Polen med sig hem från resan. Det handlar mycket om mat och dryck, små pärlor och coola ställen man inte hittar själv. Select Poland har genom åren tagit fram ett bra utbud av utomhusaktiviteter där deltagarna kan vara mer eller mindre aktiva.

En kort flygresa bort når man flera av landets härliga städer Warszawa, Krakow, Gdansk med Sopot eller skidområdet i söder. Prisbilden är fortfarande bra och man hinner mycket även om man väljer att stanna två nätter.

För förfrågan/mer information klicka här.