POLEN

Select Poland är numera Poland á la Carte – Katarzyna och hennes tighta team fokuserar ännu mer på den nordiska marknaden – under ny flagg, Poland á la Carte. Samma passionerade ägare och projektledare som kommer med fräscha idéer och nya smultronställen. De öppnar dörrar, håller sig uppdaterade och har koll på hela Polen – från Gdansk i norr till Zakopane i söder.
Och som vanligt handlar det mycket om mat och dryck – därav det nya namnet. Välkommen att höra av dig nästa gång du vill ha ett bra recept på Polen.

Det här landet har kommit att bli en riktig favorit. Polen har så mycket att erbjuda företagsgrupper, oavsett om man planerar konferens, studiebesök, kick off eller incentiveresa. Spännande projekt och utveckling i både Gdansk/Sopot och Warszawa – grupper med intresse för stadsplanering och arkitektur hittar mycket intressant här. Poland á la Carte har kontakterna, små pärlor och coola ställen man inte hittar själv. De har tagit fram ett bra utbud av utomhusaktiviteter där deltagarna kan vara mer eller mindre aktiva.
Med flyg, båt/tåg eller buss når man flera av landets härliga städer Warszawa, Krakow, Gdansk med Sopot eller skidområdet i söder. Prisbilden är fortfarande bra och man hinner mycket även om man väljer att stanna två nätter.