MALTA & SICILIEN

Malta ligger oss väldigt varmt om hjärtat. I det stora utbudet av DMCs på Malta sticker Mi Malta ut – de jobbar med passion hela vägen och sätter hela tiden kunden i fokus. Inga detaljer lämnas åt slumpen. Att personalen stannar hos Mi Malta talar sitt tydliga språk – det är viktigt att kul på jobbet. Det märks, inte minst för kunderna som alltid får vad de förväntar sig – och lite till.

Mi Malta är unika – inte bara för sin kreativitet och passionen för sitt uppdrag – de har även gjort Sicilien till sin hemmaplan.

Malta är den trygga ”beach-city-destinationen” som fungerar från september till juni, som erbjuder mängder av fina hotell och konferensanläggningar för såväl små ledningsgrupper som för de riktigt stora kongresserna. Här finns även aktiviteter för alla smaker – upptäck Malta och dess systeröar Gozo och Comino med båt, jeep, cykel, kajak eller till fots. Möjligheterna är många!

Siciliens östra kust lockar med en mer ”rå” miljö än Maltas väloljade maskin – här har tiden stått stilla och charmen är fortfarande 100% där. Mi Malta skapar unika möjligheter till häftiga upplevelser tillsammans med lokalbefolkningen genom sina kontakter. Naturen är imponerande med Etna vakande över kusten och många av hotellen har fantastiska lägen med egen strand och har kvar sin klassiska charm. Infrastrukturen tillåter inga grupper över 150 personer vilket gör det hela mer exklusivt. Mat och vin är ett eget kapitel på Sicilien, måste upplevas!

RyanAir som numera har en riktigt bra gruppavdelning flyger från både Göteborg och Stockholm, SAS har direktflyg från Arlanda och dagliga förbindelser med Lufthansa via Tyskland.

Flyg till Catania från Malta (endast 20min) alternativt katamaran från Valletta, ca 1,5h. Direktflyg från Arlanda på lördagar och bra förbindelser med Lufthansa.