SEGLING I KROATIEN

En lyckad konferensresa ska vara givande, utvecklande, rolig, minnesvärd och smidig. Allt det får du när Croatia Yacht Club tar hand om arrangemanget. Med duktiga skeppare och över 300 seglingsgäster per vecka under högsäsong har man gedigen erfarenhet.

Visst händer det saker när kollegor umgås och upplever saker tillsammans under helt andra förhållanden – om man byter ut kontoret eller konferenshotellet mot en eller flera topputrustade segelbåtar. En gemensam seglingsupplevelse i den vackra kroatiska skärgården blir en snackis att ta med sig hem. Miljön och aktiviteterna är till stor hjälp att svetsa samman gruppen och utmana kreativiteten. När det ljumma kvällsmörkret sänker sig över Adriatiska havet njuter gruppen av härlig lokal mat och dryck, historiska omgivningar och en skön känsla av gemenskap.

Segling passar bra för olika typer av grupper, allt från små teambuilding-regattor till ledningskonferenser och stora företagsarrangemang med flera hundra gäster. Och i priset ingår allt – man kan till och med få hjälp med flygstolar då Croatia Yacht Club har sitt eget flyg-allotment hos SAS (Split).

Självklart är Croatia Yacht Club med och bidrar till att hålla havet rent – genom samarbetet med Green Sail utnyttjas båtarna under lågsäsong för att bärga plast och annat skräp från Kroatiens vackra skärgård.