La Paloma Event, Mallorca, Palma, Spanien

Mallorca augusti 2018 – ständigt het konferenspärla

 

Landar i het högsommarvärme, möts av La Paloma och vi rivstartar med en härlig tapaslunch inne bland gränderna i Palma. Där finns också det fina kontoret där Camillas team sitter mitt i händelsernas centrum.

Vi tar oss ut till Palma Nova för att checka in på ME Mallorca, bara 20 min bort. Här ligger flera bra och lite större hotell på rad, direkt på stranden – fina konferensutrymmen och nära till bad och aktiviteter. I närheten går bussen in till Palma för den som vill ta sig dit på egen hand.

I nästa vik ligger Puerto Portals med flera fina restauranger och middagsalternativ. Där finns även möjligheter till strand- och vattenaktiviteter för grupper.

Vi åker till Soller med det gamla vackra trätåget, fortsätter ner till Port de Soller med spårvagnen. Ett dopp och lite god lunch innan vi tar bussen tillbaka till Palma. En härlig utflykt som kan kombineras med vandring.

Sista natten bor vi på Gran Melia Victoria i Palma. Ett riktigt fint klassiskt hotell nära hamnen, en härlig kontrast till ME. Ser fram emot att snart komma tillbaka – det gör jag alltid när jag lämnar den här ön! Låt La Paloma ta fram ett riktigt bra förslag nästa gång du har något på gång till Mallorca – eller Kanarieöarna, som de också har stenkoll på.

Tags: