Barcelona, SpainConnect, Spanien

Barcelona augusti 2018 – kärt återseende

 

Kärt återseende med den här härliga staden – ibland inser man inte hur mycket man saknar någon förrän man ses igen. Direktflyg från Göteborg och snabbt in till Placa Catalunya där SpainConnect ger ett varmt välkomnande.

Checkar in på HCC Regente som har ett perfekt läge mitt i myllret! Via takterrass till fina restaurang Nacional där vi väljer fiskhörnan. Befinner oss mitt i pulsen och får in fantastisk bläckfisk och andra läckerheter på bordet.

Barcelona är full av riktigt bra, mysiga, coola och karaktäristiska restauranger – vi hann prova både strandläge, utsikt från Mt Juic och tapas den här gången. Det finns något för alla typer av grupper, oavsett budget, storlek och önskemål. Samma gäller hotell, smått som stort, kedjor och boutique.

Men Barcelona är så mycket mer än en myllrande storstad – naturen finns på nära håll, reservatet i Garraf bjuder på fin vandring, Sitges och Monserrat är inte heller långt bort. Dessutom finns fina vingårdar att besöka för provning, lunch eller middag. Och så fungerar ju själva Barcelona utmärkt för såväl vandring- som cykelturer. SpainConnect tar oss till de gömda pärlorna men även till de klassiska ”måsten” som den här staden erbjuder. Kontakta dem för nästa grupp till Barcelona, Valencia, San Sebastian, Malaga eller Madrid.

Tags: